fbpx

AFIN începe activitatea de creditare

Prima instituție financiară nebancară din România cu capital privat dedicată exclusiv sectorului economiei sociale își începe activitatea de creditare. Începând cu data de 20 martie 2023, operatorii economici cu impact social pot depune cererile pentru obținerea unui împrumut.

 

AFIN IFN S.A. și-a propus să ofere soluții flexibile și sustenabile pentru finanțarea afacerilor sociale și lansează trei tipuri de credite:

Toate creditele oferite sunt în RON, pentru ca antreprenorii și afacerile lor să fie protejate de riscul fluctuației cursului valutar sau alte riscuri adiționale. Valoarea medie a unei finanțări va fi de 100.000 de lei, corelat cu dimensiunea activității și capacitatea de rambursare a beneficiarului.

AFIN IFN S.A. va oferi și asistență în procesul de întocmire a dosarului și pe parcursul procesului de creditare, precum și consultanță și mentorat pe tot parcursul colaborării.

 

Suntem alături de tine cu încredere și respect pentru mai mult bine în comunitate! Descoperă produsele și serviciile pe care le punem la dispoziția întreprinzătorilor sociali.