fbpx

Misiune / Viziune / Valori

Misiune

Susținem antreprenorii sociali vizionari cu instrumente financiare alternative, adaptate nevoilor lor și prin consultanță și activități de educare și formare.

Scopul nostru este să ajutăm întreprinderile sociale să se dezvolte și să devină tot mai competitive, multiplicând astfel impactul pozitiv pe care îl au în comunitățile locale și asupra mediului.

1bg
1gby

Viziune

Vrem să fim prima opțiune a antreprenorilor sociali care au nevoie de finanțare pentru dezvoltarea proiectelor sociale și de mediu, punând astfel umărul la succesul lor și al sectorului economiei sociale.

Investim în oameni, idei și proiecte pentru a contribui la dezvoltarea economiei sociale, incluziune și eradicarea sărăciei.

Valori

Impact

Suntem o instituție financiară nebancară construită de antreprenori sociali pentru antreprenori sociali. Oferim soluții alternative de finanțare pentru proiecte în serviciul mediului și al comunității. Vrem ca prin activitatea noastră să aducem plus valoare societății și să creăm impact măsurabil.

Responsabilitate

Gestionăm cu responsabilitate resursele puse la îndemână de investitori și de partenerii noștri. Suntem aici să ne asumăm riscuri în mod inteligent și responsabil, bazându-ne pe date și informații concrete și verificabile, utilizând atât indicatori financiari, cât și de impact social.

Educație reciprocă și continuă

Suntem deschiși în permanență la învățare - de la clienții și partenerii noștri, din rețelele europene în care activăm. Credem în forța educației de a modela viitorul și de a crește lideri sociali printr-un efort susținut pe termen lung. Ducem mai departe lecțiile învățate din activitatea curentă prin programe de educație financiară și consultanță de specialitate.

Inovație

Înțelegem nevoile specifice ale antreprenorilor sociali și oferim instrumente financiare inovatoare, adaptate specificului și misiunii clienților noștri. La rândul nostru încurajăm și finanțăm inovația socială care aduce plus valoare pentru cei din jur.

Integritate

Transparența și integritatea sunt elemente cheie în activitatea noastră. Punem în centru acțiunilor noastre încrederea reciprocă, munca de echipă și parteneriatele solide. Spunem ce facem și facem ce spunem!

Adaptabilitate

Suntem conștienți că antreprenorii sociali au nevoie de produse adaptate, chiar personalizate pentru a putea accesa finanțări. Reacționăm la nevoile pieței oferind produse adaptate și cât mai accesibile acestora, la standarde europene.