fbpx

Cum particip la înființarea primului IFN dedicat întreprinderilor sociale?

Antreprenori sociali, lideri din sectorul ONG sau orice alte persoane interesate de proiecte sociale sau de mediu sunt invitați miercuri, 20 octombrie 2021, la primul eveniment de prezentare a activității și produselor AFIN.

AFIN este prima instituție de finanțare alternativă din România dedicată exclusiv sectorului de economie socială. Instituția își propune să faciliteze accesul la finanțare operatorilor economici cu impact social din România, care au nevoie de resurse de capital pentru a se dezvolta.

Evenimentul își propune să ofere informații legate de modul de funcționare a instituției, produsele financiare oferite, dar și despre modul în care persoanele interesate pot deveni acționari AFIN.

Evenimentul va avea loc miercuri, 20 octombrie 2021, între orele 14:00 – 16:00 și se va desfășura online pe platforma Zoom.

Accesul este gratuit, iar link-ul se obține prin completarea formularului de înregistrare → https://www.afin.org.ro/webinar/

Invitați:

Ancuta Vameșu – expert economie socială & Președinte RISE

Nevoile și gradul de maturitate al sectorului de economie socială, cu accent pe întreprinderi sociale

Bogdan Merfea – Board Member Patria Bank

Oferta IFN – produse pentru antreprenori sociali

Arcadia Hinescu – Avocat Dr.

Aspecte legale de constituire și înființare IFN

Angela Achiței – antreprenor social & președintele Fundației „Alături de Voi” România

Beneficii de a deveni acționar IFN. Calendar și pași implicareÎnregistrează-te aici: https://www.afin.org.ro/webinar/

Evenimentul are loc în cadrul proiectului AFIN – Romanian Alternative FINancing Institution Dedicated to Social Enterprises VP/2019/015/0035, finanțat de Uniunea Europene, prin intermediul Programului European pentru Ocuparea Forței de Muncă și Inovare Socială “EaSI” (2014-2020);

Și în cadrul proiectului „Parteneriat transfrontalier pentru dezvoltarea antreprenoriatului social”, nr. 2SOFT/1.1/107, finanţat de Uniunea Europeană, în cadrul Programului Operațional Comun România-Republica Moldova 2014-2020, prin intermediul Instrumentului European de Vecinătate (ENI).