fbpx

A început procesul de majorare a capitalului AFIN și de subscriere de acțiuni

AFIN IFN S.A. intră într-o nouă etapă de dezvoltare. Până pe data de 19 noiembrie, se va desfășura prima fază a subscrierii de acțiunii, în vederea majorării capitalului social al organizației. Această fază este dedicată acționarilor existenți.

 

În data de 13.06.2023 Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor a aprobat majorarea capitalului AFIN IFN S.A.. Hotărârea adunării generale a acționarilor a fost publicată in Monitorul Oficial nr. 4657/19.10.2023.

 

Astfel, perioada de subscriere a acțiunilor pentru majorarea de capital social (etapa I) este în curs și se va finaliza în termen de 31 de zile de la publicarea hotărârii în Monitorul Oficial, adică în 19.11.2023, care este ultima zi de subscriere de către acționarii actuali.

 

Conform actelor depuse la Registrul Comerțului, AFIN IFN S.A. are în prezent 170 founding shareholders, care au drept de preempţiune în această primă etapă de majorare de capital social.

 

Noul capital atras este destinat dezvoltării activității AFIN IFN S.A.. Reamintim că AFIN și-a început activitatea de creditare în luna martie a acestui an, după ce, la începutul anului, a primit autorizație de funcționare din partea Băncii Naționale a României, prin înregistrarea în Registrul General al BNR.

Dacă vrei să afli mai multe despre cum să devii acționar AFIN IFN S.A., accesează pagina INVESTEȘTE.